Кошик
527 відгуків
ул.Алма-Атинская 2/1, Київ, Україна
+380 (67) 110-40-80
+380 (93) 963-61-63
Food Fest
Кошик
вверх
  • Олія оливкова Olio Extra Vergine di Oliva 5л, фото 2
вниз
Топ продажОлія оливкова Olio Extra Vergine di Oliva 5л

Олія оливкова Olio Extra Vergine di Oliva 5л

  • В наявності
  • Код: ФР-00000007

521 

Олія оливкова Olio Extra Vergine di Oliva 5л
Олія оливкова Olio Extra Vergine di Oliva 5лВ наявності
521 
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
+380 (67) 110-40-80
  • +380 (93) 963-61-63
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис товару

Оливкова олія Olio Extra Vergine di Oliva, 5 л - продукт першого холодного віджиму, має менш насичений смак і запах в порівнянні з маслами ТМ De Cecco і ТМ Monini. Дане масло чудово підходить для всіх способів готування: для тушкування, смаження, а також використання в сирому вигляді в якості приправи до салатів, м'яса і гарнірів. Стійка до високих температур.

Для належного зберігання та підтримки якості та органолептичних властивостей олії завжди закривайте пляшку та зберігайте подалі від джерел світла та тепла.

Енергетична цінність: 822кКал/3378кДж

Рецепт приготування перчених стейків з тунця з заправкою з васабі:
Інгредієнти: філе тунця - 1 кг, соєвий соус - 3 столові ложки, мелений чорний перець - 3 столові ложки, спаржа - 250 г, червона цибуля - 2 головки, оливкова олія - ​​2 столові ложки, грецький йогурт - 50 г, майонез - 3 столові ложки, лимонний сік - 1 столова ложка, васабі - 2 чайні ложки, кріп - 1 столова ложка.
1. Розігріти гриль. Філе тунця розрізати на 4 стейка і додати соєвий соус, рясно посипати перцем і злегка придавити. Накрити поліетиленовою плівкою і поставити на деякий час в холодильник.
2. У невеликій мисці змішати пасту васабі, йогурт, майонез, лимонний сік і подрібнений кріп.
3. Змішати четвертинки спаржі та цибулі з вершковим маслом. Смажити овочі на грилі близько 5 хвилин. Зберігати теплими.
4. Смажте тунця на грилі 3-5 хвилин, перевернувши один раз або поки він не зарум'яниться. Усередині тунець повинен бути злегка рожевим. Час приготування залежить від товщини стейків. Кожен шматок нарізати тонкими смужками.
5. Викласти на тарілки спаржу і цибулю, зверху тунець і полити заправкою.

Відправка продуктів здійснюється тільки за 100% передоплатою.

Зверніть увагу: зображення товару на сайті може відрізнятись від фактичного, при цьому склад та смакові якості залишаються незмінними.

Характеристики
Основні
Вага5000 г
Об`єм5000 мл
Країна виробникІталія
УпаковкаМеталева тара
Тип оліїОливкова
ВіджимПерший холодний
Користувальницькі характеристики
Типоливкова олія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 521 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner